Wie is de persoon achter Uniek in Eigenheid casemanagement

De persoon achter “Uniek in Eigenheid” is Esther van Hunnik.

 

Als begeleidster in de zorg heb ik 20 jaar ervaring met complexe zorgvragen van zowel kinderen als volwassenen met een verstandelijke beperking. Een uitdaging waarin ik niet kijk naar het concrete gedrag wat men laat zien maar kijk naar de betekenis van het gedrag. Wat wil dit unieke mens mij vertellen?

 

Vanaf 2006 ben ik als casemanager werkzaam en coach ik professionals op de werkvloer bij complexe zorgvragen. Dit coachingstraject vindt zowel op individueel vlak als in teamverband plaats. De duur van een traject is afhankelijk van de zorgvraag.

 

‘Samen doen’, observatie en het inzetten van de methodieken Heijkoop en Triple-C zijn de kernkwaliteiten van “Uniek in Eigenheid”. Ieder mens is uniek. Het is steeds weer een uitdaging om van alle losse stukjes weer een geheel te maken.

© 2013 Uniek in eigenheid