Over ons

Ieder mens is uniek

Esther van Hunnik is de drijvende kracht achter Uniek in Eigenheid. Dat ieder mens uniek is, vormt voor haar de kern van Uniek in Eigenheid. Elke keer stelt ze zichzelf de vraag: wat wil dit unieke mens mij vertellen? Esther heeft als begeleidster in de zorg jarenlang ervaring opgedaan met complexe zorgvragen van kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Sinds 2006 werkt ze ook als casemanager en coacht ze professionals op de werkvloer. Dit doet ze zowel individueel als in teamverband. Met Uniek in Eigenheid biedt ze hulp bij complexe zorgvragen. Heb je vragen aan Esther? Neem dan gerust contact met haar op.

Complexe zorgvraag? Uniek in Eigenheid helpt.

Stil, teruggetrokken en onbereikbaar of juist agressief naar anderen of zichzelf. Je komt in aanraking met gedrag, welke je niet goed kunt verklaren. Waar je even geen antwoord op weet. Je raakt de grip kwijt, op de persoon, de omgeving en op de situatie. Het complexe gedrag neemt toe en jullie komen in een vicieuze cirkel terecht. Dan is het fijn als je even wat extra hulp krijgt. Uniek in Eigenheid biedt graag deze helpende hand.

Wat kunnen wij doen?

Uniek in Eigenheid helpt mensen met een complexe hulpvraag. Dat kan zijn in thuissituaties, maar we helpen natuurlijk ook professionele hulpverleners die even vastlopen. Of het nu gaat om problemen rondom een hechtingsstoornis, autisme, PDD-NOS, fysieke en verbale agressie, zelfbeschadiging, destructief gedrag of Borderline. Met inzet van de methoden Heijkoop en Triple-C helpen we je om een nieuwe kijk op de problemen te creëren. Samen vinden we de oorzaak van het gedrag en werken we aan verbetering.