Referenties

Waarom Uniek in Eigenheid?

Dat kunnen we misschien wel het beste vragen aan mensen die al met ons hebben samengewerkt. Zij vertellen hieronder kort over hun eigen ervaringen met Uniek in Eigenheid. Wil jij ook graag jouw ervaringen met ons delen? We horen het natuurlijk graag!

Uniek in Eigenheid is een bureau dat de eigenheid waarborgt voor de cliënt. De inzet van Esther en haar collega’s kenmerkt zich door aanpak, makkelijk in te kunnen stappen in bestaande teams en problemen niet uit de weg gaan. Bij de inzet van deze medewerkers kun je erop vertrouwen dat ze de verantwoordelijkheid dragen voor de dienst.

 

Naast het werken met cliënten, is mijn ervaring, dat ook het coachende gedeelte naar medewerkers wordt opgepakt. Hier zijn vooraf ook duidelijk afspraken over te maken. Al met al een prettige ervaring van afgelopen ½ jaar om te werken met Uniek in Eigenheid.

 

John Luiten
Clustermanager cluster E Amerpoort

“Het is fijn om met Esther samen te werken. Een paar jaar geleden hebben we samengewerkt op het Jozef Klooster een locatie van Philadelphia. Toen was zij al een persoon van wie je op aan kunt en dit is niet veranderd. Ze is enthousiast, vaardig en kan zich goed verplaatsen in de ander. Dit geldt voor zowel de cliënten als voor haar collega’s.

 

Voor mij was het erg leuk om Esther na een paar jaar weer tegen te komen. Hier kwam gelijk weer een samenwerking uit voort op een ZMOK-school. De samenwerking is weer als vanouds en we vormen samen weer een topteam.

Hier ben ik Esther dan ook dankbaar voor.”

 

Iwan Pol
Jongerencoach / Begeleider
Eigenaar What’s Nekzt

In roerige tijden heeft de Jeugdzorg behoefte aan stabiliteit en betrouwbaarheid.

 

Esther van Hunnik (Bureau Uniek in Eigenheid) heeft met haar collega’s in een onrustige situatie continuïteit en voortgang geboden.

 

Kenmerkend zijn een no-nonsense aanpak, aansluiten bij de vraag en gerichtheid op samenwerking.

 

Daarmee praktiseert bureau Uniek in Eigenheid een basishouding die breed inzetbaar is.

 

Van harte aanbevolen.

 

Gerard Besten

Bestuurder st. Jeugddorp de Glind.