Professioneel vanuit de praktijk

Ja, ik wil graag kennismaken

Jouw partner voor zorgpersoneel

Een half woord is genoeg: wij begrijpen zorgorganisaties. Ons management heeft langdurige ervaring in de zorg, kent de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer en coacht zorgteams.

Of het nu om een spoedaanvraag, een tijdelijke, of vaste aanvraag gaat: wij helpen je aan professioneel zorgpersoneel voor uiteenlopende functies.

We onderhouden persoonlijk en direct contact en voelen ons betrokken bij de organisaties waarmee we samenwerken. Ook voor jouw organisatie zijn we graag een partner.

Dit bieden wij ook

HRM Support

Verminderen van verloop of uitval? Wij geven inzicht en helpen motivatie en tevredenheid te verhogen.

Coachen

Meer uit medewerkers en teams halen?
Wij brengen inzicht, begeleiden en coachen op de werkvloer. Helpen bij werkmethodiek en dragen kennis over.

Client Coaching

Meer halen uit cliënten waar het team op vastloopt? Vanuit de methode Heijkoop en ontdekkend kijken bereiken we met het team unieke resultaten.

Planning

Spoedaanvraag, planning en overzicht?
Onze planners staan voor je klaar bij het rondkrijgen van de personeelsplanning.

Business Partner

Strategisch vooruit? Vanuit onze blik op de zorg, kennis en ervaring denken we mee over nieuwe oplossingen voor toekomstige zorgvragen van jouw doelgroep.

Leren en coachen in de praktijk

Bij Uniek in Eigenheid halen we het beste uit je medewerkers. Wij coachen zorgmedewerkers en -teams, zodat zij meer uit zichzelf en hun samenwerking in het team kunnen halen. Hierbij draaien coachende begeleiders (deels) mee op de werkvloer. Vanuit vertrouwen en positiviteit verbeteren we motivatie, werkmethodiek, kennis, gedrag en samenwerking.

Het resultaat?

Medewerkers en teams draaien efficiënter, hebben een prettige (werk)sfeer, minder ziekteverzuim en bereiken meer voor organisatie en cliënten

Hoe werkt coaching in de praktijk?

We formuleren samen de doelen, observeren, maken een plan van aanpak en werken vanuit daar aan coaching en optimaliseren van team en medewerkers.

Denk bijvoorbeeld aan coachgesprekken, coachen op de werkvloer, inzet van dagstart en -sluiting, opstellen en invoeren vaste werkwijzen, dagelijks leren van elkaar, kennisoverdracht, themabijeenkomsten of inzetten van specialisten uit ons netwerk.

Meer weten over onze coaching?

Wij vertellen je graag meer en hebben tal van voorbeelden van hoe we anderen vooruit hebben geholpen. Vrijblijvend denken we met je mee en stellen desgewenst een indicatieve offerte in drie heldere stappen voor je op, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Vertel ons waar je met elkaar graag aan wilt werken.

“Uniek in Eigenheid is betrokken en dichtbij.Al ruim 13 jaar betrouwbare partner voor zorgorganisaties.”

Waarom zorgorganisaties voor Uniek in Eigenheid kiezen

  • Matchen van uitzendkrachten (100% goed of zeer goed)
  • Deskundigheid bij inhoudelijke vragen
  • Bereikbaarheid, persoonlijk contact
  • Pro-actieve houding, heldere communicatie
  • Prijs - kwaliteit, correctheid facturen
  • Waarmaken van verwachtingen
  • Inzicht en rapportage

“In 2020 scoorden wij op alle bovenstaande punten substantieel hoger dan de benchmark (het gemiddelde). Onderzoek uitgevoerd door een grote zorgorganisatie.”

Zorgorganisaties waarderen ons. Wij vertellen graag waarom.

Dat merk je direct in een kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak voor een kennismaking.