Onze metamorfose

Wij hebben een nieuwe huisstijl en daar hebben we afgelopen twee maanden hard aan gewerkt. Want soms is het belangrijk om weer even aandacht voor jezelf te hebben, zodat je er nog beter voor anderen kunt zijn.

We zijn enthousiast en blij over deze metamorfose: van binnen hetzelfde, van buiten nog mooier.

Lees en bekijk hier het verhaal achter onze huisstijl.

Zijn we veranderd? Nee.
Kunnen anderen nu beter zien waar we voor staan? Ja!

Wij presenteren: ons nieuwe logo

Voor het nieuwe logo gingen wij terug naar onze basis. Het was even zoeken: omdat je je belangrijkste kracht gewoon begint te vinden. Maar als het unieke gewoon wordt, is het juist bijzonder!

Met een frisse blik van buitenaf hebben we onze kernwaarden op een rij gezet. Ons karakter, de reden waarom anderen ons waarderen en het fijn vinden om met ons samen te werken. Omdat we zijn wie we zijn. Vanuit daar is een hele frisse huisstijl ontworpen: want natuurlijk laten we graag zien wie we werkelijk zijn.


Het oog centraal

In ons nieuwe logo staat het oog centraal, dat staat voor het menselijke en hoe wij het unieke in anderen zien. Wij zien en begrijpen jouw zorgbehoefte en zorgvraag; wij zien hoe we cliënten, medewerkers en zorgorganisatie het beste uit zichzelf kunnen laten halen.

De cirkels van mensen om ons heen

De cirkels in het logo staan voor de groepen mensen die wij bij elkaar brengen, de zorginstellingen en de zorgverleners. Die cirkels raken en overlappen elkaar. Het is die 1-op-1 match waar het om gaat, het oog dat ziet waar mensen, teams en organisaties elkaar versterken. Wij kennen de zorg en komen uit de zorg.

Nieuwsgierig naar onze nieuwe huisstijl en de achtergrond daarvan? 
Bekijk deze video.


Het verhaal achter de energieke huisstijl: onze kernwaarden

Aan de basis van de nieuwe huisstijl ligt natuurlijk wie wij zijn, ons karakter of kernwaarden – in communicatietaal. Die maken het verhaal achter de nieuwe huisstijl compleet.

Dit zijn onze 4 kernwaarden:

Mooi zoals je bent

Wij werken niet voor niets speciaal voor de zorg: wij zien het mooie aan mensen en halen daar het beste uit. Wij zien het mooie en unieke in ieder cliënt, medewerker en organisatie. Ook als die even zijn of haar dag niet heeft. We blijven vol aandacht en zorg. Geen grote centrale organisatie, maar gewoon dichtbij. Wij vinden je mooi zoals je bent.

Energieke aanpakkers

We werken met passie voor de zorg, gaan er iedere dag weer met energie tegenaan. We zien wat er moet gebeuren en zijn proactief. Vanuit onze professionaliteit, vanuit ons hart voor de zorg. Ook onze medewerkers zijn energieke aanpakkers: wij kennen hen goed, selecteren hen met aandacht en werken meestal al langere tijd met hen samen. Zo maken we de beste match.

Professioneel vanuit de praktijk

Het een kan niet zonder het ander. Iedere medewerker heeft de kennis die nodig is voor de functie met tegelijk een pragmatische instelling. Wij werken vanuit onze professie én kijken om ons heen naar de praktijk van alledag: wat is er nodig en hoe kunnen we dat bieden? Zo overwinnen we dagelijkse zorgen voor zorgorganisaties en hun cliënten.

Naast jou in de zorg

Wij staan naast zorgorganisaties, teams, medewerkers, cliënten en hun familie. Om je verder te helpen, te ontzorgen en het beste uit je te halen. Op een net andere manier: niet van een afstandje, maar direct dichtbij jou. Met korte lijnen en vaak naast je op de werkvloer. Vanuit onze ervaring in de zorg en vanuit onze persoonlijke belangstelling en aandacht begrijpen we als geen ander wie en wat je nodig hebt.


Meer weten?

Wil je weten hoe we dit in de praktijk brengen, hoe we met je kunnen samenwerken? Lees meer op deze website of laten we samen een koffie drinken. We nemen graag de tijd voor je.

Lees meer over hoe we jou als zorgorganisatie verder helpenLees meer over werken bij Uniek in EigenheidMaak een afspraak voor een verdere kennismaking