Energieke aanpakkers

Kennismaken? Neem contact op

Wij selecteren iedere zorgprofessional met aandacht en vanuit onze ruime ervaring in de zorg. De meeste medewerkers kennen we goed; zij werken al langere tijd en met plezier voor Uniek in Eigenheid.

Professionele aanpakkers

Onze medewerkers begrijpen hoe ze cliënten moeten benaderen, hebben aandacht voor hun familie, zorgen voor een positieve sfeer in het team en houden alles draaiende. Ze hebben de kwalificatie die je wenst en passie voor het vak.

Het unieke van Esther

Eigenaar Esther van Hunnik is de drijvende kracht achter Uniek in Eigenheid. Zij heeft meer dan 27 jaar ervaring in o.a. de jeugdzorg, ouderenzorg en gehandicaptenzorg. Ze is energiek en betrokken en onderhoudt persoonlijk contact met de organisatie en werkvloer. Ze begeleidt en coacht ook teams.

Tevreden opdrachtgevers

Uniek in Eigenheid heeft veel tevreden opdrachtgevers en goede referenties. En een netwerk van zorgmedewerkers waar je op kunt bouwen en vertrouwen als zorgorganisatie.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen als zorgorganisatie?

Voor zorgorganisaties

Ook werken voor Uniek in Eigenheid?

Bekijk onze vacatures in de zorg

Het zit in onze naam

Achter iedere cliënt, medewerker en organisatie zitten mensen. Met individuele talenten, wensen en zorgen. Wij zien dit unieke, de eigenheid in:

  • Iedere cliënt, hoe complex’ die soms ook voor de buitenwereld kan zijn.
  • De kandidaten die we selecteren. Stuk voor stuk energieke en professionele aanpakkers, die het vak en het werkveld begrijpen en geen uitdaging uit de weg gaan.
  • De zorgorganisaties waar we mee samenwerken.

“Wij luisteren, denken mee en halen het beste uit iedere cliënt, uit iedere medewerker, uit ieder team, uit iedere organisatie.”